Uppleva sport live

Oavsett hur mycket man gillar sport så är det en speciell känsla att se sport live. Har man fotboll som en favorit så kan en match i Premier League överglänsa allt annat man sett.

Det kanske är så att du varit på väg flera gånger att åka iväg för att se någon match. Det kanske är dags att ta dig i kragen och beställa en resa framöver. Nu kanske du tänker på att åka till Östersund och se på matchen mellan Östersunds FK och Arsenal men vi vill påskina att det är betydligt mer drag på Camp Nou och en match mellan FC Barcelona och Atletico Madrid.

Även om det kan bli en spännande match i Östersund så kanske man vill uppleva något mer än just fotboll och då är en sportresa med matchbiljett och boende på hotell i exempelvis Barcelona kanske mer att föredra. Att flyga tur och retur till Barcelona kostar inte allt för mycket och resan kan inkludera två övernattningar på ett trestjärnigt hotell plus matchbiljett

Passa även på att se omgivningarna i Barcelona även om fotbollen är i centrum. Det kommer nog att finnas tid för lite shopping och sevärdheter. Välj ut ett av de 12 tips som Expressen gav i en artikel från början av 2017. Finns det tid så kanske ni hinner med mer än ett ställe att besöka under er vistelse i Barcelona.