Om du har en axel som krånglar - sök hjälp

Långvarig smärta i kroppen som inte vill gå över kan vara otroligt frustrerande. Speciellt om det handlar om en axel. Har du ont i en axel hämmar det din rörelseförmåga och det kommer vara svårt att utföra vardagliga saker. Därför är det viktigt att du söker hjälp i god tid.

Ju tidigare du får hjälp med din skada desto fortare kommer den att läka. Du kan också få råd och tips på olika övningar som påskyndar läkningsprocessen och stärker muskulaturen runt omkring.

Hos en naprapat får du både hjälp och råd. Det arbetar med området runt skadan, ställer en diagnos och skickar hem dig med en hel påse av tips och trix. Naprapatlandslaget har duktig och dedikerad personal som garanterat kommer hjälpa dig att få en frisk axel.

Lyssna på din kropp

Om du gillar att träna på gym är det lätt att ådra sig skador när du tränar tungt. Även den minsta skada kan bli ett stort problem om du inte lyssnar på din kropp. Det är bättre att stå över en vecka eller två om du känner att något inte riktigt står rätt till. Speciellt om det handlar om en axel eftersom axelskador kan ta väldigt lång tid att läka.