Hjälp vid träning

I dagens digitala värld så finns det bra träningsappar som du kan använda dig av oavsett om du tränar hemma för att få bättre kondition inför innebandymatcher med kompisar eller spelar innebandy på en högra nivå. Vi tipsar om två bra appar som du kan börja att använda som fungerar riktigt bra och ger dig lite hjälp vägen.

En hjälp på vägen

Apparna kan vara en hjälp på vägen om det känns omotiverat och trögt att komma igång med träningen. Är du den som håller på med löpning för att öka din kondition och komma i form så kan Runkeeper vara ett bra hjälpmedel för att hålla koll på hur långt du sprungit och den räknar riktigt exakt din tid och den sträcka du sprungit eller promenerat för den delen. 7 Minute Workout är en app som sätter ihop ett pass på 7 minuter som kan få dig svettig, kan vara skönt om du inte känner att du har tid att springa iväg på gymmet utan kör ett kortare pass hemma.

Skydda din telefon vid träning

Ett tips är att skydda din telefon när du använder den vid träning, att köpa ett iPhone skal eller ett så kallat sport-fit armband som du enbart använder vid träning kan helt klart vara värt så du vet att din iPhone är skyddad och hålls på plats under tiden du tränar. Det blir betydligt billigare om skalet skadas än telefonen så det är en bra försäkring att skaffa ett skydd för sin telefon.