Ta hand om din kropp på bästa sätt

Att ta hand om din kropp inifrån och ut är viktigt för ditt välmående. Allt ifrån vad du äter, hur du rör på dig och vad du smörjer in huden med spelar roll. Tänk även på att huden kan behöva olika typer av produkter under olika delar av året.

Din hud

Huden är kroppens största organ. Det är därför väldigt viktig att ge huden det den mår bra av. Använd rätt hudvård anpassad till din hud. Spana in olika produkter och välj något här som passar just dig. Allas hud fungerar olika med olika ämnen, så testa dig fram för att hitta produkter som funkar för just dig.

Du blir vad du äter

Det är även viktigt att äta rätt mat för att må bra. Även om man praktiskt tagit kanske inte blir vad man äter så är det ändå det som vi stoppar i oss som bygger kroppen och bildar nya celler. Se därför över dina kostvanor och se så du äter rätt typ av kost. Kontrollera även så du får i dig alla nödvändiga vitaminer och mineraler. Exempelvis är D-vitamin något som vi ofta har brist på under vinterhalvåret och kan vara bra att lägga till i kosten.