Livet som supporter

Alla har vi något intresse av något slag. Många har något sport som sitt andra inte. Fotboll är världens största sport och med detta så blir det många supportrar till fotbollen. Livet som supporter kan innebära många uppoffringar för det lag som man hejar på.

Liverpool supporter

Är man inbiten fotbollsälskare så följer man sitt lag näst intill slaviskt. Man ser på matcher både på TV och live om man har möjlighet. Har man Liverpool som sitt lag och bor i Sverige så kanske man inte kan åka på alla matcher som spelas. Men man visar gärna vilket lag som man hejar på. Gör ett besök på sajten samdodds.com där kan man beställa matchtröjor av olika slag. Allt för att visa vilket lag som står en närmast. Du hittar även annat relaterat till Liverpool som du kan beställa som den supporter du är.

Att se sitt fotbollslag live

Oavsett vad som sägs så är det ändå roligast att se sitt fotbollslag live. Visst kan man bli uppsluppet att titta på TV men live är ändå live och det är svårt att beskriva den känslan när alla supportrar klämmer i You'll never walk alone tillsammans. Det är en härlig känsla som man bara måste få uppleva inte bara en gång utan så ofta man bara kan. Ta en titt på videon här nedan så kanske du förstå den stämning som bli på en livematch.