Kända innebandyspelare

Kimmo Eskelinen blev utsedd till Svenska Superligans bäste back efter säsongen 2009-2010 och har vunnit hela tre stycken SM-guld. 2013 lämnade han Warberg men fortsatte att spela i Partille i allsvenskan och studerade samtidigt. Idag spelar han på i division fyra i Halland tillsammans med några som medspelare han hade i Warberg 99 till 00. I december 2015 hade dom elva segrar utav elva matcher och målskillnadens låg på 315-55.

Forwarden Magnus Svensson har fått utmärkelser som “Årets spelare” och“Världens bästa innebandy spelare”, dessutom besitter han två VM guld och tre SM guld. Även han har under vintern 2015 spelat i division 4 gänget för Warberg, även kallat “legendargänget” men har nu gjort comeback till Warbergs Svenska Superliga. 

På damsidan hittar vi namn som Emelie Lindström som 2009 gjorde Sveriges 1000:e landslagsmål och blev samtidigt den första spelaren att göra 10 mål i en VM match, något som aldrig gjorts tidigare. Hon besitter två VM guld och även ett VM guld för U19. Hon spelade sist i Djurgårdens IF men har också spelat i klubbar som Högdalens AIS och Balrog IK.