Innebandy appar

Innebandy är en lagsport som spelas med klubba och plastboll inomhus, där två lag möts och spelar om flest mål. Spelet användes från början som en variant för träning åt bandyspelarna och har spelats i Sverige sedan 1960- talets slut.

Som med dom flesta sporter finns det appar som rör innebandyn och det utvecklas hela tiden fler att lägga till i listan. Tidningen Innebandymagazinet rapporterar kontinuerligt om sporten och skriver inte enbart om de stora matcherna utan gör även reportage och skriver en hel del matnyttigt när det gäller innebandyn. Tidningen lägger dessutom en del på Twitter, Instagram och Facebook, vilket ger dig en bred möjlighet att ta del av deras rapporteringar. Med deras app Innebandymagazinet kan du följa innebandyn på ett smidigt sätt och appen finns både i AppStore och Google Play.

Svenska innebandyförbundet har utvecklat en informativ app där du kan följa valfri serie och bli uppdaterad med live resultat, följa poängligor, tabeller och andra livehändelser. Deras ambition med appen har varit att du snabbt ska kunna ta del av händelser och läsa nyheter gällande sporten och på så vis förenkla din vardag. Svensk Innebandys offic. app har utvecklats både för iPhone och Android och finns således både hos AppStore och Google Play.

För tränaren har det även kommit hjälpmedel så som taktiktavlan. Floorball manager 13 hittas hos både AppStore och Google Play. Här kan du flytta spelarna över spelplanen och rita linjer samt byta färger, namn och nummer på spelarna. Med hjälp av denna app kan du dessutom animera din taktik och enkelt åskådligöra din plan för spelarna.